Darilo

15% popust na tvoje prvo naročilo

  *Od nas boš prejela samo koristne nasvete za nego las in obvestila o akcijah. Te pa imamo vsi radi, ne? [Z vpisom podajam soglasje o prejemanju vaše elektronske pošte in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.]
  Top
  Image Alt

  trgovina

  PARNI LIKALNIK ZA LASE S KERATINOM + PAKET BIOKERATIN AMPUL

  207,00

  Paket vsebuje parni likalnik ter paket sedmih Biokeratin ampul za polnjenje.
  Biokeratin ampule s pomočjo temperature ustvarijo negovalno paro, ki lase popolnoma zgladi že pri zelo nizki temperaturi. S pomočjo infrardeče svetlobe Biokeratin še globlje prodrev lasno vlakno. Rezultat bodo mehki, svileni in sijoči lasje.
  NAVODILA ZA UPORABO :
  Eno Biokeratin ampulo dodaj v priloženo plastenko ter jo do konca napolni z destilirano vodo. Tako nastane polnilo za tvoj parni likalnik.
  - +

  Opis

  Biokeratin ampule s pomočjo temperature ustvarijo negovalno paro, ki lase popolnoma zgladi že pri zelo nizki temperaturi.
  Likalnik se ponaša s sodobno obliko in enostavno uporabo. Temperaturo z lahko nastaviš po svojih potrebah in digitalni termometer te opozori kdaj je pripravljen za uporabo. Razpon temperature je od 120 – 230 stopinj. Infrardeča tehnologija poskrbi, da Biokeratin še globlje prodre v lasno vlakno in ga globinsko neguje.
  Z našim likalnikom lahko pričeske oblikuješ zelo enostavno in končni rezultat so svileni in sijoči lasje.
  Navodila za uporabo :
  1. Dvigni tesnilo na zgornji strani likalnika
  2. Priloženo plastično embalažo napolni s polovico Biokeratin ampule ter do vrha dotoči destilirano vodo.
  3. Zapri tesnilo.
  4. Vključi napravo, nastavi željeno temepraturo ter stisni gumbek za parno likanje.
  5. Po plasteh likaj svoje lase in senzor v likalniku prilagaja izpust pare tvojim lasem.
  Zakaj je nakup parnega likalnika pri nas najboljša odločitev ?
  1. Imaš  garancijo 24 mesecev.
  2.  Glavna sestavina, Biokeratin v ampuli je tekoče zlato in nima konkurence v negovalnem učinku.
  _________________________________

  Nekega davnega dne sem se zaljubila v lase. V svilene, mehke in popolnoma ravne. Osebno so mi najlepši  tisti,  ki se izgubljajo  med  prsti in bežijo pred škarjicami.  Popolnoma ravni lasje so moj ideal saj se moram precej potruditi, da sebi popolnoma zgladim lase.

   

   

  VSEBINA 

  • Priprava las na likanje
  • Sušilci za lase
  • Primerna temperatura za likanje las
  • Izdelki, ki nam pomagajo zgladiti lase
  • Trajno ravnaje las
  • Organsko ravnanje in glajenje
  • Razlika med parnim in navadnim likalnikom
  • Kako ravnati lase brez likalnika
  • Stranski učinki likanja las
  • Zaščita las pred visoko temperaturo
  • Biokeratinska para

  “Likalniki za lase  so dostopni skoraj vsem in dvomim, da jih večina uporablja po priporočilu strokovnjakov. Seveda, na lasem prijazen način. “

  Ko primerjam in preizkušam toplotna orodja me najprej zmoti, če ne obstaja možnost izbire in spreminjanja temperature. Zakaj skrivati tako pomemben podatek?

  Ker delam v frizerskem salonu vem, da  lase najhitreje polikaš  med 180 ° in 200 °.  Ampak je to smiselno? Na dolgi rok?  Si predstavljaš, da stranka počne isto in to vsak teden? Temperature nad 180 °  lahko prenesejo le trdi in debeli lasje saj imajo več keratina kot normalni ali tanki.

  ZANIMIVOST ZA FRIZERJE

  Povprečna debelina las pri srednjeevropejcih je 0,06 mm, kar naj bi bilo normalno. Lasje tanjši od 0,05 mm so tanki, debelejši od 0,08 mm pa  debeli.

  Povprečen čas delovanja in vsi frizerski preparati  so prirejeni za normalno debelino las, to je 0,06 mm.Normalen las prenese obremenitev le do  180 ° .

  Tudi trgovinske ( permanentne)  barve za lase ..saj veste tiste v škatli, ki nam delajo preglavice v salonu so prirejene za “normalne” lase.  Lahko samo sklepamo kakšna krivica se dogaja tankim in svilenim lasem.

  Če želimo dolgoročno ohraniti lase v najboljši kondiciji je prav, da razumemo kako se pravilno pripravi lase na likanje in prilagaja temperaturo likalnika.

  Še vedno je nekaterim proizvajalcem  pomembno samo to, da z njihovim orodjem hitro dosežeš svoj cilj. Da si super navdušena nad hitrostjo in močjo likanja pa čeprav na račun kvalitete  las. Dobesedno te zaslepi navidezno odlična pričeska  v notranjosti pa so lasje vedno bolj šibki in dehidrirani.

  Mehki lasje so ponavadi tudi  zdravi lasje. Napolnjeni so s hranili in na otip precej svileni.  Popolnoma zaprta povrhnjica in gladka površina zagotavljata neobičajen lesk. Lasje se svetijo, odbijajo in lomijo svetlobo tako, da nastaja multidimenzionalen učinek. Nekaj podobnega in čarobnega kot pri briljantih.

  VSE SE ZAČNE S PRIPRAVO LAS NA LIKANJE IN PRAVILNO IZBIRO IZDELKOV ZA UMIVANJE IN NEGO. ČE SVOJE LASE BARVAŠ, BELIŠ,  KEMIČNO IN TOPLOTNO OBDELUJEŠ TI SVETUJEM BELJAKOVINSKE FILERJE IN IZDELKE LINIJE ORCHID OIL KERATIN. ŠE VEDNO MOJ NAJLJUBŠI , MINERALNO OLJNI SPREJ BO VSA HRANILA DOBESEDNO ZAKLENIL  V LASE.

  Kakšne debeline so tvoji lasje?

  Preveri svoje nastavitve temperature. Pripravljen las na likanje naj bi popolnoma zravnala v treh potezah. Če greš skozi pramen las več kot trikrat razmisli o nakupu parnega likalnika. Če je las trd in debel poišči strokovnjaka, ki se ukvarja s trajnim ravnanjem las.

  • tanki ( 80 ° – 140 ° )
  • normalni ( 120 ° – 180 ° )
  • debeli ( 150 ° – 200 ° )

  Kakšne oblike so?

  • ravni
  • valoviti
  • kodrasti ( razmisli o trajnem ravanju las, ki je primerno za tvoj tip las. )

  Kako trdni so?

  • mehki in voljni
  • trdi in stekleni ( razmisli o trajnem ravnanju las )
  • normalni in trdni ( razmisli o trajnem ravnanju las )

  Kakšna je površina tvojih las?

  Kakšnega videza so?

  So tvoji lasje polni beljakovin ali že precej krepasti?

  Trde, suhe in izsušene lase z likanjem le navidezno ukrotiš da tvoja pričeska nekako izgleda normalno.  Ob vlažnem vremenu pa najraje nosiš čop ali figo saj takrat  tvoji lasje dobesedno ponorijo.

  OB VLAŽNEM VREMENU SO KOT KOŠARA

  Zaradi visoke  poroznosti neverjetno hitro vpijajo vlago iz ozračja. Očiten znak, da so prazni in je povrhnjica neprestano odprta. Mogoče je, da las sploh nima več kutikule  zaradi nepravilne obdelave s premočnimi kemikalijami ali toploto.

  Lasje, ki so napolnjeni z beljakovinami že v samem izhodišču zdržijo večje obremenitve, ki jih povzroči kemična, mehanska ali toplotna obdelava. Če želiš ostati ali postati dolgolaska je ključno poznavanje pravilne nege, določenih fizikalnih lastnosti las in omejitev lasnega vlakna  kljub romantičnim željam glede sanjske pričeske.

  Če svoje lase redno obdeluješ s temperaturo  je pomembno, da izvajaš globinsko nego vsaj enkrat tedensko.

  Če so tvoji lasje tanki ali valoviti likanje še ni izziv. Pomaga že kakšen gel za ravanje las, ki se ga nanese na vlažne  lase.  S kodrastimi in debelimi lasmi pa se lahko precej namučiš preden dosežeš raven in gladek videz.

  V takem primeru priporočam kemično ravnanje las.

  Kleral System nudi  Evolution komplet za ravnanje vendar ga lahko izvaja le frizer s pridobljenim  Kleral System certifikatom.  Organsko glajenje las bo zagotovo storitev brez tveganja in SILK&STRAIGHT tretma je super antikrep terapija.  Sem preverila in pomaga zgladiti lase.

  Ker me kemikalije zelo privlačijo sem podoben izdelek za kemično ravnanje las preoblikovala  tako, da je posodobljena različica varnejša in primernejša za srednjeevropsko tržišče.  Izdelke za kemično ravnanje so ustvarili za potrebe afroameričank, ker so iskale način kako obvladati afro kodre. Večina proizvajalcev je prilagodila moč izdelkov njim kar pa našim lasem lahko ustvari nepopravljivo škodo. Takšne male  trike z veseljem prikažem na svojih delavnicah.

  Če se trd in kodrast las trajno spremeni v ravnega ali vsaj valovitega je likanje lažje in porabimo manj časa, da z nižjo temperaturo  ustvarimo raven videz. Dolgoročno bodo ob pravilni negi lasje lepši in močnejši, ker zaradi nižje temperature likanja ne bo razpadlo toliko keratina v laseh.

  PRIPRAVA LAS NA LIKANJE

  Vrnimo se k pripravi las na likanje in k mokrim lasem.  Predstavljaj si kaj se dogaja v lasu na mikro ravni.

  Sušenje las in na koncu likanje s katerim se ukvarjamo doma ali v profesionalnemu salonu spada k tehnologiji  pogojnega preoblikovanja las kjer sta voda in toplota odločilnega pomena.

  Ko so lasje vlažni zaradi svoje sposobnosti vpijanja vlago vsrkavajo. S tem se njihova prožnost delno zmanjša zato jih lahko PREOBLIKUJEMO. Pod vplivom vode se v keratinu vodikove vezi razcepijo, solne pa zrahljajo. Ko lase sušimo in s tem odstranjujemo vlago se vezi znova tvorijo in tako lasje obdržijo novo obliko. Moč toplote  zapre solne in vodikove vezi  ter zmehča keratin. Zato je pričeska v novi obliki obstojnejša.

  Na mokre lase nanesi sredstvo za preoblikovanje. Svetujem gel za ravnanje las!

  Ker si lase sušimo večkrat tedensko me vedno bolj zanimajo razlike med sušilci za lase. Pozornost sem namenila sušilcem s protistatičnim delovanjem in ionsko oblikovanje las je trend zadnjih let.  Kolege v frizerski skupini sem povprašala za mnenje o  Dyson sušilcu za lase, ki stane približno 450€. Obstajata dve različici. Za domačo in salonsko uporabo. V razvoj tega revolucinarnega izdelka naj bi vložili 50 milijonov funtov in pri projektu naj bi sodelovali 103 inžinerji. To malo čudo v eni sekundi štiridesetkrat izmeri temperaturo vročega zraka, da bi preprečil poškodbe las. Imaš tudi možnost štirih nastavitev temperature in s COLD SHOT gumbkom  hitro zapreš vezi v novo obliko.

  LIKAMO LE  POPOLNOMA SUHE  IN NEGOVANE LASE!

  ELEKTROSTATIČNOST  LAS IN ZAKAJ PAMETNO FENIRANJE? 

  Elektrostatičnost je pojem, ko naelektritev v laseh ni enakomerno porazdeljena. V notranjosti las je  več pozitivnih na površini pa več negativnih nabojev. Pri poškodovanih laseh prevladujejo negativni električni naboji in pametni fen poskrbi za ravnovesje napetosti. Z odličnimi sredstvi za nego las , ki imajo pozitiven naboj  preprečimo, da se las v celoti naelektri negativno. Tako bi se  lasje med seboj odbijali in bi jih težje spreminjali v novo obliko. Pa tudi pričeska je  obstojnejša in las posledično gladek. To pa imamo vsi radi a ne?

  Primeri pametnih fenov:

  • VALERA SWISS SILENT JET 8500 IONIC
  • PARALUX 3800 CERAMIC & IONIC
  • DYSON SUPERSONIC PRO
  • IQ PERFETTO – GAMA

   

  V ČEM JE RAZLIKA MED KLASIČNIM IN PARNIM LIKALNIKOM?

  To sem vprašala frizerko Hano iz Prekmurja, ko si je prišla podaljšat lase v naš salon.

  ” Nives, da poenostaviva. Ko likaš perilo. Ga lažje zlikaš s paro ali brez? “

  Tiste, ki svoje lase likate zelo pogosto in  večkrat tedensko boste s parnim likalnikom navdušene.Naš parni likalnik namesto z destilirano vodo polnimo z biokeratinskimi ampulami. Tako  obenem zdravimo strankine lase in jih že zravnamo pri zelo nizki temperaturi.

  • TANKI :  80° – 100°
  • NORMALNI: 140° – 160°
  • DEBELI : 160° – 180°

  RAZLIKA JE OČITNA  IN TO LAHKO POTRDI NA STOTINE ŽENSK, KI SO ŽE IZKUSILE  BIOKERATINSKO LIKANJE.

  Negovalna keratinska para obnavlja korteks las, gladi povrhnjico in poveča sijaj. Skozi prakso sem opazila, da so stranke, ki pri likanju doma uporabljajo biokeratinske ampule  neverjetno izboljšale kvaliteto svojih  las.  Z nižjo temperaturo in dodajanjem proteinov so dolgoročno odpravile negativne stranske učinke likanja las kot je trganje las in topljenje lasne povrhnjice.

  Parni likalnik Kleral System  je primeren  za profesionalno in domačo uporabo. V tem mesecu sem prvič stestirala LOREAL STEAM POD in sem bila nad njim takoj navdušena. Loreal Steampod se bo pridružil mojemu in tako bomo še bolj navduševali naše stranke.

  Biokeratin ampule so tekoče zlato in likanje las popeljejo level višje.

  KAKO SI LAHKO OLAJŠAMO LIKANJE LAS DOMA?

  Pravilno likamo lase tako, da poskrbimo, da so popolnoma suhi in pripravljeni na toplotno obdelavo. Lažje je, če smo lase sušili s kvalitetnim sušilnikom z obrnjeno glavo navzdol.  S ploščato krtačo  in usmerjenim  zrakom  od korena proti konicam ustvarjamo  pravi mali čudež in si zagotovo olajšamo delo.

  Na koncu lase razpihamo s hladnim trakom in zaščitimo z zaščito za likanje. Takšnim sprejem dodajajo snovi, ki odbijajo vodo in s tem varujejo pričesko pred zračno vlago. Lahko se uporabljajo pred in po likanju.

  Če te zanima priprava las na likanje in zaščita pred toplotno obdelavo lahko ogromno  pridobiš z uporabo Orchid Oil izdelkov. Zato si preberi kaj več o tej kozmetični liniji.

  Že poznaš Orchid Oil super komplet ? Trenutno poteka akcija na Dolgolaski in ga dobiš za kar 15 EUR ceneje.

  + BONUS moja video navodila!

  Hvala za tvoj čas,

  tvoja frizerka Nives!

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “PARNI LIKALNIK ZA LASE S KERATINOM + PAKET BIOKERATIN AMPUL”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
  ×

  Reset Password