Darilo

15% popust na tvoje prvo naročilo

  *Od nas boš prejela samo koristne nasvete za nego las in obvestila o akcijah. Te pa imamo vsi radi, ne? [Z vpisom podajam soglasje o prejemanju vaše elektronske pošte in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.]
  Top
  Image Alt

  Piškotki

  1. PIŠKOTKI

  Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi ti dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in njihovih nastavitev.

   

  Piškotki omogočajo spletnim stranem da le-te prepoznajo, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto. Pri naprednih aplikacijah pa se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve.

   

  Pomembni so za delovanje spletnega mesta in zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo, kar je tudi njihov namen.

   

  Sam piškotek ne vsebuje in ne zbira informacij ter ne vsebuje osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi lahko identificirale posameznega obiskovalca spletne strani.

   

  Prav tako ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona.

   

  Z uporabo te spletne strani se strinjate, da se namestijo piškotki na vašem računalniku ali mobilni napravi.

  2. UPRAVLJANJE IN BRISANJE PIŠKOTKOV

  Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika.

   

  Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek.

   

  Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete.

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

  Reset Password