Darilo

15% popust na tvoje prvo naročilo

    *Od nas boš prejela samo koristne nasvete za nego las in obvestila o akcijah. Te pa imamo vsi radi, ne? [Z vpisom podajam soglasje o prejemanju vaše elektronske pošte in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.]
    Top
    Image Alt

    Politika zasebnosti

    1. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

    Ponudnik spoštuje zasebnost uporabnikov spletne trgovine www.dolgolaska.si in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varoval in jih brez privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih ne bo uporabil drugače kot izključno za zgoraj navedene namene, razen v primerih, ko bi te podatke zahteval pristojni državni organ, ki bi za to imel zakonsko osnovo in v primeru, da obstaja sum zlorabe pri poslovanju s strani uporabnika spletne strani. Osebni in ostali podatki bo podjetje CAPILLUS d.o.o. varovalo v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1).

     

    Podatki se zbirajo na podlagi osebne privolitve posameznika in za določen čas 5 let oziroma, če Zakon o varovanju osebnih podatkov predvideva drugače, za čas kot ga predvideva.

    2. POLITIKA ZASEBNOSTI

    Ta izjava o zasebnosti definira kako podjetje CAPILLUS d.o.o. uporablja in ščiti informacije, ki jih dajete ob uporabi te spletne strani.

     

    Podjetje CAPILLUS  d.o.o. se zavezuje k varovanju vaše zasebnosti. V kolikor vas prosimo za kakršnekoli informacije na podlagi katerih se vas lahko identificira tekom uporabe te strani, vam zagotavljamo, da bodo le te uporabljene v skladu s to izjavo o zasebnosti. Podjetje CAPILLUS d.o.o. lahko občasno spremeni vsebinsko nadgradnjo te strani.

     

    Upravljanje in obdelava osebnih podatkov

    Pravilnik o zasebnosti (skupaj z našimi pogoji poslovanja), ki je zapisan v nadaljevanju, določa pogoje, pod katerimi CAPILLUS d.o.o. uporablja in ščiti vse osebne podatke in druge, s tem povezane informacije, ki jih posredujete pri uporabi spletne trgovine www.dolgolaska.si 

     

    Podjetje mora zaščititi vašo zasebnost, vključno z osebnimi podatki, in se zavezuje, da bo spoštoval to obveznost. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti, v kolikor niso za posamezne primere potrebne dodatne oblike privolitve. Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo te spletne strani po spremembi ali dopolnitvi uporabnik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami.

     

    Za kaj se uporabljajo vaši podani osebni podatki?

    Osebni podatki se zbirajo za namen nemotene izvedbe naročil oz. ponudbe, komunikacijo s kupcem, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev ter, če nam podate svoje soglasje tudi informacije o naših promocijah glede novih izdelkov ter posebnih ponudb, ki vam jih kot obvestila pošiljamo preko elektronske pošte in telefonske številke vse, dokler ne pošljete zahteve za odjavo.

     

    V tem okviru se zbirajo naslednji podatki:

    1. IP naslov,
    2. ime in priimek,
    3. naslov stalnega ali začasnega prebivališča ter naslov za dostavo,
    4. telefonska številka,
    5. e-mail naslov,
    6. čas in datum registracije,
    7. arhiv komunikacije s spletno trgovino,
    8. piškotki ,
    9. kot del zakona izvajamo tudi analize podatkov o obisku naše spletne strani, ki nam pomagajo prepoznati trende nakupovanja, želje kupcev, prometa naše spletne strani in tako naprej. Hkrati nam te informacije pomagajo povečati varnost spletne strani in varnost vaših osebnih podatkov.

     

    Podjetje Capillus d.o.o. spoštuje zasebnost uporabnikov spletne strani www.dolgolaska.si  in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih ne bo uporabilo drugače kot izključno za zgoraj navedene namene, razen v primerih, ko bi te podatke zahteval pristojni državni organ, ki bi za to imel zakonsko osnovo in v primeru, da obstaja sum zlorabe pri poslovanju s strani uporabnika spletne strani.

     

    Namen obdelave podatkov

    Podjetje bo zbrane podatke o obiskovalcih (uporabnikih) uporabljalo samo za naslednje namene:

    1. Za pošiljanje predračunov in računov v primeru prejetega naročila na izdelke ali storitve, ki se tržijo preko spletne strani.
    2. Za vodenje evidenc o strankah.
    3. Za realizacijo oz. dostavo zahtevanih izdelkov ali storitev.
    4. Za obveščanje o novostih v ponudbi podjetja in spletne strani www.dolgolaska.si 
    5. Za pošiljanje e-novic (v kolikor se je oseba prijavila na prejemanje naših e-novic) – več spodaj v področju ‘uporaba vašega email naslova’).
    6. Za statistično in marketinško analizo oz. raziskavo v zvezi z uporabniki spletne strani in sicer zato, da se izboljša ponudba izdelkov in storitev na spletni strani (z uporabo analitičnih orodij)
    7. Za občasno pošiljanje kratkih tekstovnih sporočil z namenom obveščanja o aktivnostih na www.dolgolaska.si , v kolikor stranka to privoli.

     

    Uporaba vašega email naslova:

    1. Zgoraj navedene podatke bo administrator obdelal za namene trženja in sicer za pošiljanje e-novic osebi, ki je dala soglasje. To soglasje je podano za določen čas 5 let. Oseba, ki izda to privolitev, potrjuje, da bo skrbnik obdelal zgornje osebne podatke v času trajanja privolitve.
    1. Osebne podatke bo obdeloval le upravitelj ali oseba, s katero ima skrbnik pravilno izvedeno pogodbo o obdelavi.
    2. Soglasje je mogoče kadarkoli preklicati na način, da nam preko elektronske pošte na e-mail naslov info@dolgolaska.si  pošljete odjavo od prejemanja e-novic ali pa nam le to pisno posredujete na naslov Capillus d.o.o., Pivola 58 a , 2311 Hoče ,  Slovenija.
    3. Skrbnik vas opozarja, da imate kot posameznik, na podlagi predpisov, naslednje pravice:

     

    Izključitev odgovornosti

    Ponudnik ne odgovarja za škodo, ki bi uporabniku nastala, ker je ponudniku pri registraciji posredoval napačne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

     

    Pravice uporabnikov oziroma strank po splošni odredbi GDPR

    Za zagotovitev poštene in pregledne obdelave imate kot uporabnik, na podlagi predpisov, naslednje pravice:

     

    Pravica do preklica privolitve

    Če ste kot uporabnik privolili v obdelavo vaših osebnih podatkov (za enega ali več določenih namenov), imate pravico, da to svojo privolitev kadarkoli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

     
    Pravica dostopa do osebnih podatkov

    Kot uporabnik imate pravico od ponudnika (upravljavca osebnih podatkov) dobiti potrditev, ali se v zvezi z vami obdelujejo osebni podatki, in, kadar je temu tako, dostop do osebnih podatkov in določenih informacij.

     
    Pravica do popravka osebnih podatkov

    Kot uporabnik imate pravico doseči, da ponudnik brez nepotrebnega odlašanja popravi netočne osebne podatke v zvezi z vami. Kot uporabnik imate, ob upoštevanju namenov obdelave, pravico do dopolnitve nepopolnih podatkov, vključno s predložitvijo dopolnilne izjave.

     
    Pravica do izbrisa osebnih podatkov (»pravica do pozabe«)

    Kot uporabnik imate pravico doseči, da se vaši osebni podatki izbrišejo, kadar ne obstaja več upravičen razlog za nadaljnjo obdelavo.

    • Preprečitev obdelave je mogoča v posebnih okoliščinah:
    • ko obdelava ni več potrebna v povezavi z namenom zbiranja in obdelave; ko uporabnik umakne soglasje za obdelavo;
    • ko uporabnik ugovarja obdelavi in ne obstajajo prevladujoči zakoniti razlogi; če je bila obdelava nezakonita;
    • ko je izbris potreben za izpolnitev pravnih obveznosti (pravo EU ali države članice); ko je obdelava povezana s ponudbo storitev informacijske družbe otroku.

     

    Pravica do omejitve obdelave

    Kot uporabnik imate pravico doseči, da ponudnik omeji obdelavo, kadar obstaja eden od primerov:

    • če kot uporabnik oporekate točnosti osebnih podatkov;
    • ko je obdelava nezakonita in kot uporabnik nasprotujete izbrisu ter zahtevate omejitev uporabe;
    • ko podatki niso več potrebni za namen obdelave, kot uporabnik pa jih potrebujete za uveljavitev pravnih zahtevkov.

     

    Pravica do prenosljivosti podatkov

    Kot uporabnik imate pravico, da prejmete osebne podatke v zvezi z vami, ki ste jih posredovali ponudniku, v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki.

     
    Pravica do ugovora obdelavi

    Kot uporabnik lahko ugovarjate obdelavi v primeru obdelave za potrebe opravljanja nalog v javnem interesu ali pri izvajanju javne oblasti ter direktnega marketinga (vključujoč profiliranje).

     
    Pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu

    Kot uporabnik imate pravico, da vložite pritožbo pri nadzornemu organu, zlasti v državi, v kateri imate običajno prebivališče, v kateri je vaš kraj dela ali v kateri je domnevno prišlo do kršitve (v Sloveniji je to Informacijski pooblaščenec), če menite, da obdelava osebnih podatkov v zvezi z vami krši predpise o varstvu osebnih podatkov.


    Kot uporabnik lahko vse zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovi, v pisni obliki, naslovite na upravljavca, podjetje Capillus d.o.o., kar lahko storite tako, da nas kontaktirate preko info@dolgolaska.si 

     

    v

    At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

    Reset Password