Darilo

15% popust na tvoje prvo naročilo

  *Od nas boš prejela samo koristne nasvete za nego las in obvestila o akcijah. Te pa imamo vsi radi, ne? [Z vpisom podajam soglasje o prejemanju vaše elektronske pošte in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.]
  Top

  V ospredju so resice, šiške na zavesice in postopno striženje.
  Se še vedno upiraš pridihu 70-ih ? Leto 2021 je zagotovo zaznamovano s kodri in valovi.

  Trendovska pričeska, ki je letos dobesedno eksplodirala! Že lani sem slutila, da bo, ker se je povečalo povpraševanje po izdelkih za ustvarjanje kodrov in valov.

  Na teksturo las lahko vplivamo na več načinov in frizerju, ki obvlada striženje se termini polnijo z bliskovito hitrostjo. Z balayage prameni ustvarimo gibanje in pričesko povežemo v smiselno celoto.

  5 Korakov do trendovse pričeske v stilu Jennifer Lopez :

  ▪ negovani lasje
  ▪ odlično striženje
  ▪ balayage prameni
  ▪ izdelek za oblikovanje in utrjevanje
  ▪ orodje za oblikovanje valov

  Na TikToku je nešteto idej kako si lahko ustvariš kodre in valove brez uporabe toplote. Monika je preizkusila najbolj enostavno tehniko in deluje . Bi verjela, da vse kar potrebuješ sta dve nogavici? Pokukaj na naš profil in si oglej video.

  Klikni tukaj :

  Res je! Gre se za pravilno izbiro izdelkov in orodij za oblikovanje!

  Tudi, če imaš lase popolnoma ravne obstaja kar nekaj rešitev.

  V salonu sem ustvarjala  valove tudi na debelih, popolnoma ravnih laseh in so z Gamma bubble kodralnikom obstojni. Za piko na i sem jih utrdila z našim najmočnejšim lakom Extreme sculptor iz linije Black Out.

  Kodrolaske veljajo za ognjene ženske, povezane z vodenjem in strastjo. Imajo močno izraženo intuicijo. V pravljicah so pa dostikrat opisane kot nevarne in pogumne.

  Iz vidika duhovnosti se kodrasti lasje označujejo kot nekaj popolnega in božanskega. Če pomisliš, še angelčki so dostikrat upodobljeni s puhastimi, volnenimi kodrčki.

  Človek si želi moči in kreposti odkar ve zase in neumorno išče zvarke, eliskirje in pripomočke, ki bi mu pomagali doseči cilj. En od magičnih pripomočkov, ki jih lahko enostavno potegneš iz klobuka naj bi bili spiralni kodri. Opaaa…

  V spiralah se gibljejo in plešejo zvezde, galaksije in planeti. Na svoji poti ustvarjajo nevide sile, ki jih lako uporabiš v svoj prid.

  Zaljubljena v nadnaravno beri dalje. Zagotovo boš še od danes naprej hvaležnejša za svoje spiralne kodrčke.

  Naj bi bili prevodnik in preko njih se prenaša božanska energija vesolja. Ta omogoča višje zavedanje, telepatijo in intuicijo.

  Prav super informacija!

  Če si se znašla v začarenem krogu boš očitno hitreje prišla do pravih odgovorov, če si boš že danes nakodrala lase. Ja danes, ker že včeraj bi bilo prepozno.

  Frizerka Nives

  Post a Comment

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
  ×

  Reset Password