Darilo

15% popust na tvoje prvo naročilo

  *Od nas boš prejela samo koristne nasvete za nego las in obvestila o akcijah. Te pa imamo vsi radi, ne? [Z vpisom podajam soglasje o prejemanju vaše elektronske pošte in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.]
  Top

  V svetu lepote in mode se trendi nenehno spreminjajo in leto 2024 ni izjema.

  En izmed najnovejših in najbolj priljubljenih trendov v barvanju las, ki osvoja  srca mnogih, so lešnikovi odtenki. 

  Ta subtilna in elegantna barvna paleta postaja prava senzacija med modnimi navdušenci ker prinaša svežino in toplino v svet barvnih barvanja las

   

  Kaj so lešnikovi odtenki?

  Lešnikovi odtenki so nežne, tople barve, ki spominjajo na odtenke lešnikov. Gre za kombinacijo nevtralnih rjavih in zlatih tonov, ki ustvarjajo subtilen, naraven videz. Ti odtenki so primerni za različne dolžine in teksture las ker so izjemno prilagodljivi. Za nekoga je svetlo rjava barva las za nekoga pa temno blond.

  Zakaj so lešnikovi odtenki tako priljubljeni?

  Zato, ker osvežimo videz pričeske ne da bi se odločili za drastično spremembo,

  Lešnikovi odtenki so znani po tem, da ustvarjajo naraven, nevsiljiv videz. S pravilno izbiro odtenka svoj videz osvežimo. Prav tako jih obožujejo svetlolaske in temnolaske.

  Temnolaskam lahko frizer ustvari balayage pramene in jih tonira v lešnikov odtenek. Tako razbije dolgočasnost in ustvari večdimenzionalen efekt , ki se odlično zlije s prvotno barvo las.

  Svetlolaskam frizer z dodatkom lešnikovih balayage pramen doda lesk in svežino. 

  Odlično se prilagajajo vsem tipom kože saj frizer lahko ustvarja različne odtenke lešnikove barve las. Ta trend je pravzaprav  primeren za vse! Če imaš bledo polt ali modre oči bo lešnikova barva las odlična izbira.

  Lešnikovi odtenke lahko enostavno vzdržujemo z barvnimi maskami COLORAMA.

  Ta barvna paleta je nežna, polna globine in sijaja! Pravzaprav slastna kot lešniki! 

  Post a Comment

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

  Reset Password