Darilo

15% popust na tvoje prvo naročilo

  *Od nas boš prejela samo koristne nasvete za nego las in obvestila o akcijah. Te pa imamo vsi radi, ne? [Z vpisom podajam soglasje o prejemanju vaše elektronske pošte in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.]
  Top

  V našem frizerskem salonu sem imela priložnost sprejeti Nejo, ki je hrepenela po popolni sanjski pričeski. 

  Ob najinem prvem srečanju sva izvedli temeljit pregled njenih las in lasišča, pri čemer sva se osredotočili na njene želje in realna pričakovanja. Na podlagi teh ugotovitev sem izdelala strategijo do sanjske pričeske.

  Najprej sem opazila, da so Nejini lasje gosti, vendar brez leska in delujejo zelo pusto. Poleg tega so občutljivi na obdelavo s kemikalijami ter na višje temperature likalnikov in kodralnikov.

  Ker si je želela svetlejših odtenkov, sem jo opozorila na to, da je njeno lasno vlakno prepojeno z rumeno-oranžnimi naravnimi pigmenti. 

  Zaradi debelejših las vsebujejo več melanina kot tanjši lasje, zato je potrebno posebno znanje in trud za dosego želenih blond odtenkov brez poškodb.

  Nega svetlejših las je zahtevnejša kot nega naravnih ali temnejših las.

  Pomembno je, da frizerji dobro organiziramo svoj čas in energijo ter natančno vemo, koliko časa moramo nameniti vsakemu koraku postopka. V našem primeru je to vključevalo naslednje korake:

  1. Posvet
  2. Priprava las za poseg
  3. Striženje
  4. Barvanje
  5. Lasna podaljšava
  6. Sušenje, oblikovanje in končno striženje
  7. Stiliranje

  Osredotočila sem se na striženje in oblikovanje, saj je ključno, da odstranimo težje plasti las, ne pa tudi dolžine. To omogoča, da je pričeska lažja in bolj udobna, hkrati pa skrbimo, da prehodi med podaljški in naravnimi lasmi izpadejo kar se da naravno.

  Nato sva se lotili lasne podaljšave s katero sva želeli doseči čudovit videz s 125 prameni. Izbrali sva ruske lase visoke kakovosti in dolžine 45 cm. Po striženju sva izvedli tehnično barvanje, da sva osnovno barvo povezali z lasnimi podaljški. Pri gostih laseh je pomembno, da se osredotočimo na zgostitev, ne le na dolžino.

  Rezultat je bil več kot zadovoljujoč, in Neja je bila navdušena. Ključna so bila tudi priporočila za nego doma, ki sem ji jo obljubila. S pravilno nego in izogibanjem pretiranemu barvanju so se njeni lasje hitro obnovili in zrasli za več kot 12 cm v samo šestih mesecih. Naravno so zrasli 6 cm in ker nama je uspelo preprečiti trganje in lomljenje las sva ohranili ostalih 6 cm.

  Čez 6 mesecev sva odstranili lasne podaljške, barvali , tonirali in postrigli konice.

  REZULTAT PO 17 MESECIH brez lasnih podaljškov

  Nejo sem tudi naučila vzdrževati svojo barvo las, kot da bi pravkar prišla iz frizerskega salona. Njeni lasje so v sedemnajstih mesecih postali močni, zdravi in sijoči.

  Pri tem je ključna tudi pravilna nega doma, ki vključuje:

  • Uporabo kakovostnih šamponov in izdelkov, primernih za tip las.
  • Redno vlaženje las z olji, tekočimi kristali, svilnatimi proteini ali serumi.
  • Redne obiske pri frizerju za ohranjanje zdravih konic in preprečevanje cepljenja.
  • Kvalitetno prehrano, ki vpliva na zdravje las, saj lahko proteinska hrana in aminokisline pomagajo pri obnovi las.
  • Uporabo sredstev za zaščito pred toplotnimi napravami pred uporabo sušilnika za lase, likalnika ali kodralnika.

  Neja je postala redna stranka in s pravilno nego so njeni naravni lasje postali vidno daljši kot ob prvem obisku.

   

  Ne pozabi, lasje so krona vsake ženske, zato je vredno vložiti trud v njihovo nego. S pravilnim pristopom boš lahko uživala v močnih, zdravih in sijočih laseh vsak dan.

   

  Frizerka Nives

  Post a Comment

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

  Reset Password