Darilo

15% popust na tvoje prvo naročilo

  *Od nas boš prejela samo koristne nasvete za nego las in obvestila o akcijah. Te pa imamo vsi radi, ne? [Z vpisom podajam soglasje o prejemanju vaše elektronske pošte in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.]
  Top

  Doseči svilnate, ravne lase še nikoli ni bilo lažje kot z uporabo parnih likalnikov za lase.

  To inovativno toplotno orodje uporablja tehnologijo pare za ravnanje las, ne da bi jih pri tem poškodovala ali izsušila..

  Seveda ob pravilni izbiri temperature in s primernim polnilom.

  Če pa želiš likanje las popeljati na višjo raven razmisli o uporabi parnega likalnika za lase, ki se ga napolni z Biokeratinom blagovne znamke Kleral System.

  Kaj je Biokeratin ?

  Biokeratin je patentirana tehnologija, ki jo Kleral Sysem uporablja v svojih kozmetičnih izdelkih. Pomaga  negovati in celiti naše lase prav tako pa izboljša videz las, ker po uporabi postanejo svilanti in sijoči.

  Je mešanica hidroliziranega keratina, aminokislin in beljakovin, ki skupaj obnavljajo ter krepijo lase od znotraj navzven.

  Preko likanja s profesionalnim parnim likalnikom ga vtremo v lase in tako zapolnimo razpoke v poškodovanem lasnem vlaknu. Posledično ga tako na novo celimo, gladimo in mehčamo.

  Kako deluje Biokeratin v parnih likalnikih za lase?

  S svojim najboljšim parnim likalnikom za lase enostavno ustvariš keratinsko paro, ki je prava infuzija hranil . Deluje direktno na korteks in v vlaknasto keratinski plasti odpravlja posledice kemijskih in mehanskih poškodb.

  Parni likalniki za lase, ki so napolnjeni z biokeratinom, delujejo podobno kot običajni parni likalniki le da  biokeratinska  para poskrbi za dodatne koristi lasem.

  Ko se biokeratinska para sprosti v lase, prodre globoko v lasno steblo in v sami notranjosti obnavlja ter krepi lase.

  S primerno izbiro temperature pomaga obnavljati poškodovane lase že med samim likanjem.

  Kakšne so prednosti uporabe Biokeratina v parnih likalnikih ?

  Uporaba biokeratina v parnih likalnikih ima več prednosti za tvoje lase.

  Prvič, biokeratin pomaga pri obnovi in krepitvi las od znotraj navzven ter dolgoročno zmanjša lomljenje, trganje in cepljenje las.

  Ko lase likamo s parnim likalnikom lase likamo in zdravimo že pri izredno nizkih temperaturah.

  TANKI : 80 – 120°C

  NORMALNI : 140 – 160°

  CDEBELI : 160 – 180°C

  To je še posebej pomembno, če svoje lase likaš pogosto saj likanje z navadnim likalnikom sčasoma preveč topi lasno povrhnjico in posledica so suhi in trdi lasje.

  Drugič, biokeratinska para pomaga zadrževati vlago v notranjosti lasnega vlakna, kar preprečuje izsušitev las in nastanek suhih , krepastih las.

  “Lasje z dovolj vlage so polni, sijoči in svilnati.”

  frizerka Nives

  Uporaba parnega likalnika napolnjenega z Biokeratinom je hitra in enostavna, kar pomeni, da lahko dosežeš rezultate salonske kakovosti v udobja svojega doma.

  Skratka, uporaba parnega likalnika za lase , ki ga napolniš z Biokeratinom je odličen in varen način za izboljšanje kakovosti las .

  Ne samo, da pomaga obnavljati in okrepiti tvoje lase, ampak jih med samim likanjem ohranja sijoče in zdrave.

  Če iščeš nov parni likalnik za lase, si za najboljše rezultate omisli takšnega, ki ima velik razpon izbire temperature ter ga napolni z Biokeratinom iz linije Milk , ki ga je ustvaril Kleral System.

  Tvoja frizerka Nives

  Post a Comment

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

  Reset Password