Darilo

15% popust na tvoje prvo naročilo

  *Od nas boš prejela samo koristne nasvete za nego las in obvestila o akcijah. Te pa imamo vsi radi, ne? [Z vpisom podajam soglasje o prejemanju vaše elektronske pošte in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.]
  Top

  “Hotela se je ogreti,” so rekli ljudje. Nihče ni slutil, koliko lepega je doživela v svojih zadnjih trenutkih in kako veličastno se je z babico podala v novo leto, v novo srečo.”

  Ko se bližamo najkrajšem dnevu v letu  in ko bo noč daljša kot dan. Ko  nas bo ogrnila tema ne pozabi prižgati svoje vžigalice.

  Svetloba vžigalic je na zadnji večer v letu  revni deklici prinesla toplino , udobje in kanček upanja. Bila je le majhna in prestrašena. Bila je sama.

  V teh temnih časih  ponudi  podporo vsem ljudem, ki srčno dajejo,  pomagajo in povezujejo.  Potrebujejo zaščito saj imajo čarobno moč pomagati človeški duši, ko  se  znajde  v črni temi.

  Že veš kako je biti razočaran in otopel?

  Je tvoje srce kdaj napolnil pelin?

  Nekdo je danes na svojem kompasu izgubil sever in padel na kolena!  Z grozo v očeh opazuje kako pred njim tonejo  ladje? Najraje bi umrl od razočaranja, groze in sramu.  Od občutja  ničvrednosti in strahu pred revščino. Takšna , težka občutja se človeku zažirajo v kostni mozeg.

  Ne preklinjaj teme in ne zaupaj svojim mislim, ko si žalostna in sama. Prosim nauči se prositi za pomoč. Dobro poglej okoli sebe in ne zatiskaj si oči.  Še veliko lahko daš  in ogromno vžigalic imaš.

  Povezuj se z ljudmi in vedi, da lahko s svojimi vžigalicami prižgeš na tisoče sveč pa zato ne bo tvoje življenje nič krajše.

  Letos  bomo spet združili moči s tridesitimi Božičnimi vilami.

  100% izkupiček 30 mineralno oljnih sprejev bomo  razdelili med društva, organizacije ter brata Sergeja in Gašperja.

  To bo 600€ !

  Za Krisa smo v lanskem letu v nekaj dnevih zbrali točno 454€ . Sploh ne dvomim, da nam nebi uspelo do zadnje noči v letu 2020.

  Vidiš kakšna čarovnija se dogaja, ko se ljudje povežemo?

  Preberi tisoč in eno zgodbo društev, ki sem jih vpisala na spodnji seznam. Pa še mnoga druga so s katerimi bomo sodelovali  prihodnjih letih. 

  Zapomni si! Ko se držimo skupaj  ne bo nihče padel! 

  Čutim, da moram prav posebej izpostaviti brata Sergeja in Gašperja. Že poznaš njuno zgodbo?

  Slovenci smo znani po tem, da zidamo gradove v katerih večinoma na koncu živita ena ali dve osebi.  Do srca me gane, ko pomislim, da  dva tako delavna brata nista deležna toplega doma, varnosti in zaledja. Da v takšni mizeriji postneš zlati maturant?
   
  ” Če imaš topel dom, pitno vodo, hrano v hladilniku, nekaj ljudi, ki te ima iskreno rado si bogatejši bolj kot si misliš!”
   
  Blagoslavljam tebe, ki se boriš preživeti in obenem ohranjaš vse vrednote.
  Privoščim ti levje srce!
   
  Upam , da si ravno ti Božična vila, ki jo iščem.
   
  Spodaj  je povezava do dobrodelnega spreja. Vsako vilo  bom vpisala na svoj seznam na Facebooku.
  S tem nakupom itak ne moreš zgrešit, ker ga od leta 2012 uporablja 99% naših strank.
  Še vsaki je polepšal krono, ker preprečuje trganje in lomljenje las. Popoln izdelek, če želiš daljše lase.
  Klikni TUKAJ 
   

  In še nekaj za konec! 

   
  Zate sem posnela pravljico o Deklici z vžigalicami. Naj te spomni, da ti imaš še ogromno vžigalic v srcu in žepu!
   
  Klikni TUKAJ 

   

  Želim ti miren Božič ,

  tvoja frizerka Nives

  Post a Comment

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

  Reset Password