Darilo

15% popust na tvoje prvo naročilo

  *Od nas boš prejela samo koristne nasvete za nego las in obvestila o akcijah. Te pa imamo vsi radi, ne? [Z vpisom podajam soglasje o prejemanju vaše elektronske pošte in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.]
  Top

  Iz izkušenj in pripovedovanja naših strank vem, da je zelo naporno opazovati izpadle lase, ki so dobesedno vsepovsod. Vem, da si presenečena koliko las je na mrežici odtoka in potihem upaš, da ta mora čimprej mine.

  Če si že v fazi, ko dobesedno šteješ izpadle lase je čas, da se napotiš k zdravniku specialistu.

  Kleral System je ustvaril paket izdelkov, ki ti bodo pravo olajšanje v tem obdobju. Tiste neučakane pa boste še dodatno vesele saj pospešujejo rast las. Kdo pa se brani dolgih in gostejših las ?

  Ob intenzini Dermin plus terapiji  poskrbi za uravnoteženo prehrano in svojemu telesu zagotovi dovolj mineralov, ker jih potrebuje za tvorbo proteinov.

  Proteini  so sestavljeni iz okoli dvajset  različnih aminokislin. Te pa iz elementov kot je žveplo, ogljikk, vodik, kisik in dušik. Zato tolikokrat slišiš za prednosti, ki jih prinese uživanje MSM ja.

  V lasni papili ali brbončici je klobčič kapilar. Iz teh drobnih žilic prihaja limfna tekočina, ki obliva keratinocite in jih oskrbuje s hranilnimi snovmi.
  Čebulica ali rastni del las pa je najbomebnejši. Zato je pomembno kakšen šampon uporabljaš v obdobju izpadanja.

   

  Selenium Dermin Plus šamponu je dodan tudi mentol, za pospeševanje  mikrocirkulacije hranil .

  Zaupam strokovnjakom iz labaratorija Kleral System in vem, da so ustvarili varen šampon za obnavljanje celic v sami čebulici.

  Selenium Dermin Plus ampule so napolnjnene s koncentratom  hranil rožmarina, ognjiča, ingverja in hmelja. Vsebujejo tudi izvleček kafre, ki daje dodaten občutek svežine.

  Kisikova pena Dermin plus je res zanimiva. Polna doza življenjsko pomembnega kisika z dodatkom rožmarina, koprive, ognjiča in mentola. V majhni količini jo točkovno razporedi po lasišču zmasiraj in ne izperi.

  Če imaš naporen dan si jo nanesi na senci in zgornji del glave. Globok dih in izdih in po petih minutah boš opazila kako napetost v telesu popušča.

  Kisikova pena je priljubljen izdelek naših strank.  Če jo že uporabljaš bom vesela tvojega komentarja.

  Pošiljam ti topel pozdrav,

  Frizerka Nives

  Post a Comment

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

  Reset Password