Darilo

15% popust na tvoje prvo naročilo

  *Od nas boš prejela samo koristne nasvete za nego las in obvestila o akcijah. Te pa imamo vsi radi, ne? [Z vpisom podajam soglasje o prejemanju vaše elektronske pošte in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.]
  Top

  V lasni papili ali brbončici je klobčič kapilar. Iz teh drobnih žilic prihaja limfna tekočina, ki obliva keratinocite in jih oskrbuje s hranilnimi snovmi. Čebulica ali rastni del las pa je najbomebnejši. Zato je zelo pomembno kakšne izdelke  uporabljaš v obdobju izpadanja.las ali pospeševanja rasti.

  Ker zaupam strokovnjakom iz labaratorija Kleral System vem, da so naši izdelki za pospeševanje rasti varni za obnavljanje celic v sami čebulici. Biogenesi ampule so ustvarjene tako, da s koncentratom hranil preprečujejo, da bi se lasni mešički polenili ali zaspali.

  cof

  Biogenesi je produkt švicarske znanosti in Italijanske tehnologije

  Ključne sestavine naših Biogenesi ampul so : 


  1. BAKER

   2. SILICIJ 

  3. ŽELEZO 

  4. JABOLČNE MATIČNE CELICE

  5. KVASOVKE

  Zakaj ?

  Skrb za lase se zagotovo  začne od znotraj. Vprašanja povezana z izpadanjem las so pomemben del področja dermatologije. Kot frizerka zelo rada prisluhnem priporočilom in rezultatom raziskav strokovnjakov saj se z izpadanjem in tanjšanjem las srečujem vsakodnevno. Znano je, da imajo nekateri elementi pomembno vlogo pri številnih oblikah izpadanja las. Mnogo vprašanj še posebno v zvezi z različnimi tipi alopecij pa še vedno ostaja neznanka.

  BAKER: bakreni peptidi spodbujajo lasne mešičke, da prejmejo dovolj kisika in hranil za rast novih las.

  SILICIJ : za kisikom je drugi najpogostejši element  in ima v telesu obrambno vlogo. Nahaja se v vseh človeških celicah in ena od dobrih lastnosti je, da se nanj vežejo strupi.

  ŽELEZO : ima ključno vlogo pri tvorjenju rdečih krvnih celic in pomanjkanje vodi v izčrpanost saj pomanjkanje poslabša oskrbo organov s kisikom.

  JABOLČNE MATIČNE CELICE: upočasnjujejo procesa staranja in delujejo protivnetno.

  Zakaj rastlinske  matične celice ? 

  Vsaka rastlina ima izvorne celice in za razliko od človeških  ima čisto vsaka rastlinska matična celica potencial, da nastane nova različica in zraste v popolnoma novo rastlino. 

  Zaradi tako visokega potenciala uspešno ustvarjajo in gojijo matične celice iz najredkejših in ogroženih vrst rastlin.

  Z odkritjem tehnologije labaratorijskega gojenja matičnih celic ustvarjajo neoemejeno število novih prvinskih celic že iz čisto majhnega delčka prvotne rastline.

  KVASOVKE : Kvas se pogosto uporablja kot sestavina za nego kože in las. Je super hranilna sestavina zaradi visoke vsebnosti vitaminov, zlasti vitamina B. Vsebuje folno kislino in biotin, ki posrkbita za prožnost in lesk las.

  Svoj komplet Biogenesi ampul si lahko na Dolgolaski privoščiš po znižani ceni . Klikni na spodnji gumbek!

  Tvoja frizerka Nives

  Post a Comment

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
  ×

  Reset Password