Darilo

15% popust na tvoje prvo naročilo

  *Od nas boš prejela samo koristne nasvete za nego las in obvestila o akcijah. Te pa imamo vsi radi, ne? [Z vpisom podajam soglasje o prejemanju vaše elektronske pošte in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.]
  Top

  Ne obvladaš svoje pričeske in ti primanjkuje volumen las? Poznaš tisti občutek kot, da nimaš dobro umitih pa čeprav si jih šamponirala dvakrat? So težki in kar padejo ob lasišče?

  Ostanki izdelkov za lase, vodni kamen, klor, smog ter mikrodelci iz okolja ustvarijo obloge na tvojih laseh in zelo vplivajo na sijaj las ter prožnost las.

  Želim, da spoznaš vse pozitivne lastnosti globinskega, proteinskega šampona Orchid oil.  Še posebno, če svoje lase barvaš in globinsko neguješ. Obvezno pa, če uporabljaš suh šampon.

  Za razliko od običajnih šamponov globinski – proteinski šampon tvoje lase brezhibno očisti umazanije in usedlin, ki se prilepijo na tvoje lase. Ker pa je šampon proteinski ne bo izsušil tvojih las.

  Spoznaj prednosti globinskega šampona Orchid – Oil in beri dalje.

   

  1. LAŽJE OBLIKOVANJE PRIČESKE 

  Imaš občutek, da kljub trudu ne ustvariš volumen las kot si želiš? Tvoji lasje težko padejo na lasišče in izgleda kot, da niso dovolj čisti? Priporočam ti hitro razstrupljanje las, da boš po dveh šamponiranjih pridobila volumen in lesk.

   

  2. ODSTRANJUJE OSTANKE IZDELKOV 

  Umivanje las z globinskim šamponom pomaga popolnoma odstraniti ostanke izdelkov za oblikovanje pričeske.  Geli, voski , laki za lase in kreme sčasoma ustvarijo plast na laseh in las obtežijo. Na svoje lase redno nanašaš suh šampon? Potem je uporaba globinskega šampona zelo priporočljiva, da popolnoma odstraniš vse  nečistoče iz las ter pridobiš super volumen.

   

  3. PRIPRAVA LAS NA NEGO 

  Če obožuješ globinsko nego las tako kot jaz je priprava las na postopek najpomembnejši korak. Las mora biti popolnoma očiščen, da bo rezultat nege intenzivnejši in zadovoljstvo večje. Za kvalitetno nego las je pogoj popolnoma očiščen las.

   

  4. ODSTRANJUJE VODNI KAMEN  IN KLOR

  Trda voda je polna mineralnih snovi, ki povzročajo vodni kamen. Kalcijevi in magnezijevi hidrogenkarbonati iz apnenca ter dolomita se še bolj izločajo  z višanjem temperature vode. Zato ti svetujem, da si lase umivaš z mlačno vodo.  Obloge vodnega kamna lase pustijo puste in brez sijaja. Tudi lasje se bolj trgajo, saj trde obloge zmanjšujejo prožnost las. Živiš v območju z zelo trdo vodo?  Pred šamponiranjem z globinskim šamponom lase zmoči z destilirano vodo in ji dodaj kis. Lase izperi s čimbolj mlačno ali, če si frajerka kar s hladno. Dolgoročno bodo tvoji lasje pridobili na sijaju las.

   

  5. PRIPRAVA LAS NA BARVANJE 

  Moj mentor za barvanje las Tom Dispenza poudarja, da moramo frizerji lase obvezno pripraviti na barvanje z globinskim šamponom. Tako bomo odstranili vse snovi, ki povzročijo kemične reakcije. V poletnem času, ko obiskuješ bazene in  letovišča obvezno uporabljaj globinski šampon. Frizerji moramo izničiti možnost kemičnih opeklin.  Še danes nekatere barve za lase vsebujejo kovinske soli, ki lahko ustvarijo močno kemično reakcijo in uničijo las od znotraj navzven.  Si kdaj prebrala, da se barva za lase lahko meša le v plastični posodici? Razlog je, da se tako izognemo kemičnim reakcijam, ki bi lahko povzročile hude kemične opekline. Pred obiskom frizerskega salona lahko sama poskrbiš, da bo kemični postopek varnejši.

   “Upam, da veš, da ne rabiš obiskati frizerja z dobesedno mastnimi lasmi. Kje si to slišala? Da se zaradi mastnih las barva bolj prime ali da se boš tako zagotovo izognila opeklinam. Mojster barvanja las vedno prilagodi koncentracijo vodikovega peroksida tvojemu lasišču in lasem. Resnično upam, da so minili tisti časi, ko so frizerji stranke prepričevali, da se za lepoto potrpi. Takšni neprijetni  kemični postopki vodijo le k poškodbam kože in alergičnim reakcijam. Če si občutljiva mora frizer  prilagoditi barvo tvojim potrebam. Toliko izbire kot je v naših časih še ni bilo nikoli. Če ne uporablja organskih oljnih barv  lahko doda zaščitna olja k barvni mešanici . Pogovarjaj se s svojim frizerjem. Tudi naglas omeni česa te je strah. Vedi pa, da nas zelo mastni lasje  ovirajo pri natančnem delu kot so prameni. Še posebno pri baby light in balayage tehniki .”

   

  6.  VZDRŽEVANJE BLOND BARVNIH ODTENKOV

  Si že doživela, da se tvoji svetli lasje začeli spreminjati na zeleno? Mogoče po kopanju v bazenu? Opažaš tudi  kako se tvoj barvni odtenek spreminja skozi mesec? Svetli lasje so poroznejši in hitreje vpijajo smog ter vse mikro delce iz okolja. Zato hitreje porumenijo saj kisik iz atmosfere v kombinaciji s poroznostjo ustvarja svojo paleto rumenih odtenkov. Enkrat tedensko umij lase z globinskim in antiyellow šamponom iste blagovne znamke. K proteinski maski dodaj super pigmentni bazam za blondinke Moonlight antiyellow in tako boš enostavno vzdrževala svojo svetlo barvo las.

  Že uporabljaš globinski šampon?  Prosim napiši svoje mnenje.

  Na naši spletni strani poteka  akcija!  Super paket Orchid- Oil  dobiš po super ceni in vsebuje naš globinski šampon.

  Tvoja Dolgolaska

  Post a Comment

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
  ×

  Reset Password