Darilo

15% popust na tvoje prvo naročilo

  *Od nas boš prejela samo koristne nasvete za nego las in obvestila o akcijah. Te pa imamo vsi radi, ne? [Z vpisom podajam soglasje o prejemanju vaše elektronske pošte in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.]
  Top

  Živimo v svetu kjer je lepota pomembna zato se nenehno pehamo za ideali. Kdo jih postavlja tebi ? Komu slediš in koga posnemaš?

  Naša narava je sila zapletena in verjamem, da bi se včasih najraje preselila na svoj planet. Življenje v sodobni civilizaciji je zahtevno in upam, da te mediji ne bodo nikoli prepričali, da nisi dovolj dobra  takšna kot si.

  Ženska naj bo preskrbljena in negovana!

  Ob pojmu  negovana pomislim na vse lepotne obrede in postopke, ki božajo našo dušo in nas povezujejo z  žensko energijo ter lastnim bistvom. Pomislim na stanje duha, meditacijo, molitev, pravilno dihanje in skrb za telo. Pomislim na odnos s seboj.

  Katero  lepotno rutino obvladaš? Kateri disciplini si zvesta?  Kaj ti je sploh pomembno?

  Še vedno sem mnenja, da zavestna ženska skrbi zase od znotraj navzven in zagotovo pri temeljih dobrega počutja. Najlažje je dvigniti roke in zanemariti vse kar nam je bilo dano. Ne pozabi, da je tvoje telo hiša v kateri prebiva tvoje prelepo srce.

  Vse lepo in dobro se začne s spoštljivim odnosom do sebe , bližnjega in tako naprej!

   

  Ne zanemarjaj svojega  psihičnega počutja in duševnosti. Ženske psihiatrije so  že sedaj dovolj zasedene  in ne spreglej simptomov  izgorelosti. Se pretvarjaš, da si dobro  v resnici pa dihaš na škrge? 

  Kaj ti bodo vse šminke tega sveta, če si polna negativnih čustev in nesrečna v svoji koži? Ko ne znaš shajati s seboj to pa pričakuješ od drugih. Postajaš hladna, nestrpna in otopela?  Čimprej poišči novo znanje, da boš obvladala, sprejela in spoznala vsa svoja čustva.  Tudi temo, ki je del človeške izkušnje le, da se neradi ukvarjamo  z njo.  Če jo boš zanikala bo na koncu ona obvladala tebe.

  Prepričana sem, da vsi potrebujemo pomoč na področjih, ki so nam tuja zato ne zaupaj nakupa draguljev opekarju. 

  Ko potrebuješ pomoč na področju čustev in odnosov potrkaj na prava vrata . Jaz obožujem filozofijo Andreja Pešca in njegova preprostost ter jasnost me pomirjata. Če te skrbijo finance in si v zajčji luknji potrkaj  na vrata finančnika.    Na facebooku boš našla mnogo podpornih skupin kjer bo tvoja resnica slišana in sprejeta.

  ” Kako si lepa!” 

  Prosim, poglej se v ogledalo in si to še enkrat ponovi. Ti je čudno, ko pohvališ samo sebe? Kako se počutiš ob tem? Odlično ali kot lažnivka?

  Ko se boš  vzljubila z vsem kar si in tistim kar nisi se boš počutila dobro. Biti dobro dan za dnem pa je pogumno izhodišče za pot do vrha.

  Draga bralka! Si prišla do konca?

  Sedaj, ko zaključujem ta blog ga neki škrat v meni najraje nebi objavil.  V komentarju mi daj eno malo znamenje, da si našla vsaj en namig, ki ti bo izboljšal življenje.  Plan je bil, da napišem nekaj o tekočih kristalih iz linije Orchid Oil.  Jih imamo precej na zalogi vendar srce je sililo v to smer.  Pa naj bo!

  Zanima me tvoje mnenje? Se strinjaš , da sodobna ženska potrebuje ogromno podpore?

  Post a Comment

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
  ×

  Reset Password